Fagsnakk fra Cappelen Damm

Pål Veiden

er dr. polit i sosiologi, og arbeider som førsteamanuensis ved Handelshøgskolen, OsloMet.

Rob Burton

Rob Burton er ph.d. i geografi og forsker I ved Ruralis. Som leder av prosjektet BIOSMART har Burton vært sentral i å utforske utviklingen av den norske bioøkonomien.

Eirik Magnus Fuglestad

Eirik Magnus Fuglestad er ph.d. i historisk sosiologi fra universitetet i Edinburgh og jobber som forsker ved Ruralis. Han er også aktiv skribent i skjæringsfeltet mellom jordbruk, politisk sosiologi og historie.

Jan Kristian Karlsen

Jan Kristian Karlsen er daglig leder i analyse- og rådgivingsselskapet Company Pulse AS. Han har stor kunnskap om den fleksible arbeidsdagen, om effektiv arbeidsdag og metoder for utvikling av gode arbeidsplasser i private og offentlige virksomheter.

Kai A. Olsen

Kai A. Olsen er professor II i informatikk ved Universitetet i Bergen og ved University of Pittsburgh i USA, og professor emeritus ved Høgskolen i Molde og OsloMet – Storbyuniversitetet. Han er sivilingeniør fra NTNU. Olsen har skrevet en rekke fagbøker.

Tom Karp

Tom Karp er professor i ledelse ved Høyskolen Kristiania, samt professor II ved Nord universitet og Høgskolen i Innlandet.

Christopher Johansen

Christopher Johansen jobber som markedsansvarlig i redaksjonen for Markedsføring, ledelse og økonomi og er bokhandelansvarlig i Cappelen Damm Akademisk.

Hege Simensen Hermo

Hege Simensen Hermo er redaksjonssjef for norsk og samfunnsfagene og redaktør for religion og samfunnsfag i Cappelen Damm Videregående. Hege er religionshistoriker, men har også nordisk og har undervist i videregående skole og ungdomsskolen.

Heidi Helgestad

Heidi Helgestad er markedsansvarlig i redaksjonen for norsk, historie, samfunnsfagene og økonomiske fag på videregående skole.

Hold deg oppdatert på Fagsnakk

Abonner på Markedsføring, ledelse og økonomi