Fagsnakk fra Cappelen Damm

Vigdis Pedersen

Vigdis Pedersen er markedsansvarlig i Cappelen Damm Grunnskole og jobber spesielt med norsk 1-10, veiledet lesing og engelsk 8-10.

Kirsten Kalleberg

Kirsten Kalleberg er redaktør for norskfaget i Cappelen Damm Videregående. Kirsten har hovedfag i allmenn litteraturvitenskap (UiO), og har tidligere undervist i norsk ved Rosenvilde videregående skole og på Den internasjonale sommerskole på Blindern.

Hege Rødahl Scarpellino

Hege Rødahl Scarpellino er redaktør for norsk på ungdomstrinnet i Cappelen Damm Grunnskole.

Hege Simensen Hermo

Hege Simensen Hermo er redaksjonssjef for norsk og samfunnsfagene og redaktør for religion og samfunnsfag i Cappelen Damm Videregående. Hege er religionshistoriker, men har også nordisk og har undervist i videregående skole og ungdomsskolen.

Heidi Helgestad

Heidi Helgestad er markedsansvarlig i redaksjonen for norsk, historie, samfunnsfagene og økonomiske fag på videregående skole.

Charlotte Hole Krogstad

Charlotte Hole Krogstad er redaktør for norskfaget i Cappelen Damm Videregående og har mastergrad i nordisk fra UiO. Charlotte har tidligere undervist i norsk i videregående skole.

Inger Hilde Killerud

Inger Hilde Killerud er redaktør i fagene samfunnsfagene, historie, kommunikasjon og kultur og norsk for videregående skole. Inger Hilde er lektor og har undervist ved Frogn videregående skole.

Hold deg oppdatert på Fagsnakk

Abonner på Norsk språk og litteratur